Таловиря Галина Михайлівна

Кандидат педагогічних наук, доцент, заступник з навчальної роботи декана факультету філології та журналістики.

Контактна інформація:

Службова адреса: м. Полтава, вул. Остроградського, 2, ауд. 309.

Службовий телефон: (05322) 2-08-54

Трудова діяльність

Закінчила філологічний факультет (2001) за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти, мова та література (англійська), зарубіжна література», аспірантуру (2009) Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих Академії педагогічних наук України. Упродовж 1998-2009 працювала викладачем у Полтавському військовому інституті зв`язку. У Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка з 2009: старший викладач кафедри англійської та німецької філології , доцент кафедри англійської та німецької філології (з 2010), заступник з навчальної роботи декана факультету філології та журналістики (з 2018).

У 2010 році у Інституті педагогічної освіти і освіти дорослих Академії педагогічних наук України захистила кандидатську дисертацію на тему «Професійна комунікативна культура майбутніх інженерів зв`язку» зі спеціальності 13.00.04 – «Теорія і методика професійної освіти»

Має 2 міжнародні мовні сертифікати: САЕ – рівень С, ІЕLTS – рівень С1.

Викладає курси: «Методика навчання англійської мови», «Практика усного і писемного мовлення (англійська мова)», «Практикум з усного і письмового перекладу», «Практична граматика англійської мови».

На посаді заступника декана з питань навчальної роботи з 2018 року.

Наукова робота

Коло наукових зацікавлень: стилістика, лінгвістична прагматика, сучасні методи викладання англійської мови, міжнародна мовна сертифікація.