Тривають профільні заняття із зарубіжної літератури для учнів Наукового ліцею № 3 в наукових центрах кафедри зарубіжної літератури ПНПУ імені В.Г. Короленка  

10 січня 2024 р. до Науково-методичного центру якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури ПНПУ імені В.Г. Короленка завітали учні Наукового ліцею № 3 м. Полтави (директорка Ірина Гринь). Там їх тепло зустріла доцентка кафедри зарубіжної літератури Ольга Орлова, яка розповіла про роботу викладачів із забезпечення шкільного курсу зарубіжної літератури, ознайомила з підручниками, посібниками, цифровими платформами  авторського колективу під керівництвом завідувачки кафедри зарубіжної літератури, професорки Ольги Ніколенко.

Зустріч відбулася на пропозицію деканки факультету української філології та журналістики Оксани Кирильчук, яка ініціювала проведення профільних занять для учнів на базі кафедр факультету. Навчання в університетських аудиторіях, зустрічі з викладачами допомагають учням у виборі  майбутньої професії.

Наразі ліцеїсти протягом двох тижнів поглиблюють свої знання із зарубіжної літератури на базі наукових центрів кафедри зарубіжної літератури.  

Учителька зарубіжної літератури Оксана Шанаєва разом із восьмикласниками ліцею ретельно вивчають літературу доби Середньовіччя та Відродження, вершинні твори цих епох в історії європейських і східних літератур.

Щодня для учнів в ПНПУ імені В.Г. Короленка відбуваються заняття із зарубіжної літератури, під час яких лекційний виклад матеріалу поєднується з практичними та інтерактивними видами роботи. Занурення у предмет значно покращує результати навчання, залишає в учнів цілісне уявлення про культурну добу, що вивчається.

Предметно-профільне занурення учнів Наукового ліцею № 3 на базі ПНПУ імені В.Г. Короленка здійснюється другий рік поспіль і має позитивні результати.

Зустрічі з учнями і вчителями завжди дарують радість спілкування та спільної праці. Це багаторічна традиція, стиль і принцип роботи викладачів кафедри зарубіжної літератури.

Профільні заняття для учнів тривають.

You may also like...