Доцентка Ольга Орлова провела для учнів Полтавської школи № 38 пізнавальну  гру «Тварини – герої сучасних казок»

15 березня 2024 р. на запрошення кафедри світової літератури до Короленківського центру країнознавства та Центру українсько-японської дружби «SAKURA» (директорка – професор Ольга Ніколенко) факультету української філології та журналістики (деканка – доцентка Оксана Кирильчук) Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка завітали учні Полтавської школи № 38. Учителька української мови та зарубіжної літератури Марина Лебідь – випускниця факультету й активна учасниця методичних і наукових заходів, що відбуваються в університеті.

Учні підготувалися до зустрічі із казковими героями. Вони виразно декламували хайку японською та українською мовами, розповідали про свої враження від поезії. Продовженням поетичного діалогу став танець у виконанні учениць 6-В класу Катерини Невської та Валерії Теня, які мовою рухів відобразили зростання й цвітіння сакури, її красу і гармонію.

Організаторка заходу – кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри світової літератури Ольга Орлова запропонувала учням подорож до світу фантастичних тварин, персонажів сучасних літературних казок. Викладачка розповіла дітям про чарівних тварин, які втілюють сили добра й зла. Школярі із задоволенням слухали про мешканців сучасних казок, дивилися уривки з аніме.

Факультет української філології та журналістики, кафедра світової літератури висловлюють щиру вдячність учням і вчительці Лебідь Марині Олексіївні за міцні зв’язки із університетом і творче спілкування!

Ласкаво просимо на факультет української філології та журналістики! 

You may also like...