Відбулася зустріч студентів з головним спеціалістом відділу комунікації Головного управління поліції Полтавської області

27 вересня студенти бакалаврського та магістерського рівня освіти факультету української філології та журналістики, факультету мистецької та педагогічної та мистецької освіти прослухали лекцію, зорганізовану деканами факультетів Оксаною Кирильчук і Наталією Сулаєвою. Головний спеціаліст відділу комунікації Головного управління поліції Полтавської області Поліна Ларіна розповіла про роботу поліції щодо запобігання та протидії булінгу та домашнього насильства, надала практичних рекомендацій, як діяти та куди звертатися у випадку проявів насильства. Студентів було проінформовано щодо контактних даних ювенальних поліцейських, психологів, «гарячих ліній» для отримання консультації, якщо вони стали жертвами або свідками булінгу.

Декан факультету української філології та журналістики нагадала студентам про необхідність відповідальної та безпечної поведінки в ситуаціях ризику, про навички здорового способу життя, про важливість попередження будь-яких видів і форм насильства та конфліктів серед здобувачів освіти. Оксана Кирильчук закликала студентів бути витриманими, коректними та чуйними один до одного.

You may also like...