Європейський день мов у колі факультету філології та журналістики

26 вересня 2020 року студенти й викладачі факультету філології та журналістики відзначили Європейський день мов. У молодіжному осередку «Pro100 Неба» студенти факультету філології та журналістики поділилися цікавими фактами про європейські мови й ареал їхнього поширення, декламували вірші, виконували пісні англійською мовою.

Деканка факультету філології та журналістики Оксана Кирильчук у вітальному слові наголосила на важливості вивчення іноземної мови в сучасному глобалізованому світі.

Начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків ПНПУ імені В. Г. Короленка Ірина Когут подякувала студентам філології та журналістики за активну участь у міжнародних грантових проєктах.  Завідувачка кафедри англійської та німецької філології Марина Зуєнко розкрила переваги мультилінгвальної освіти для студентської молоді.

Святковий настрій створювали ведучі заходу студентка Юлія Коріненко (ГФ-37) та студент Владислав Ганнущенко (ГФ-27).

Студентки Анна Бринцева, Юлія Турчин (ГФ-27) зачарували присутніх своїм експресивним і емоційним виконанням англомовних пісень.

Технічний супровід дійства забезпечував студент Святослав Сиволога (ГФ-37).

Відзначення Європейського дня мов організувала й провела старший викладач кафедри англійської та німецької філології Євгенія Вєнєвцева. Захід відбувся англійською, німецькою та українською мовами.

You may also like...