Участь викладачів кафедри англійської та німецької філології у Міжнародній конвенції TESOL 2022 року

Завідувачка кафедри англійської та німецької філології, доцентка Марина Зуєнко, доцентка Вікторія Кравченко у межах міжнародного гранту Посольства США в Україні продовжили членство в міжнародній асоціації TESOL у 2022 – 2023 р.р. До професійної асоціації входять понад 11 000 викладачів англійської мови. Також викладачки кафедри взяли участь у міжнародній конвенції TESOL у дистанційному форматі за сприяння Лотті Бейкер, директорки регіональних програм з викладання англійської мови Посольства США в Україні та Альоні Сухініній, помічниці аташе з питань викладання англійської мови Посольства США.

Доступ до онлайнплатформ та чатобговорень з провідними фахівцями в галузі англійської філології та методики навчання англійської мови відкритий для українських колег протягом квітня 2022 року. Конвенція відбувалась з 22 по 25 березня, у якій взяли участь 6500 викладачів та вчителів з багатьох країн світу. TESOL International Convention & English Language є найбільшою у світі подією для обміну досвіду з викладання англійської мови, яку щороку організує Міжнародна асоціація TESOL. Ця науково-методична подія надає можливість продемонструвати свої новітні дослідження, публікації, програмне забезпечення та навчальні техніки TESOL через інноваційну мережу та виставкову платформу.

Цьогоріч Ектор Рамірес, викладач ELT, відкрив конвенцію і у своєму виступі “Міні-уроки мотивують учнів складати мовну головоломку” запропонував шукати поетапні перемоги зі своїми учнями, пропонуючи їм маленькі пазли для їхніх маленьких перемог у створенні загальної картини англійської мови.

Завдяки участі у цій події та роботі на онлайн-платформі викладачі ПНПУ імені В. Г. Короленка змогли підтримати зв’язок із глобальною спільнотою професіоналів англійської мови, відвідати найбільш цікаві секційні онлайн- засідання з-поміж 900 заявлених у програмі конвенції. Завдяки участі у конвенції викладачі отримали можливість брати онлайн участь у засіданнях головних спікерів, а також мають тривалий доступ до 200 попередньо записаних сесій методистів англійської мови.

Участь в Конвенції надала цінні можливості викладачам кафедри англійської та німецької філології для побудови нових стратегій та методик у різних викладацьких контекстах. Були отримані сертифікати учасника конвенції TESOL International Convention & English Language 2022.

You may also like...