Учні Полтавської школи № 29 взяли участь у літературному квесті на базі Центру українсько-японської дружби «Sakura» факультету української філології та журналістики ПНПУ імені В.Г. Короленка

15 березня 2024 р. на факультет української філології та журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка завітали учні Полтавської школи № 29 разом із учителькою Наталією Ігнатенко та батьками.

Для дорогих гостей кафедра світової літератури та завідувачка кафедри, докторка філологічних наук, професорка Ольга Ніколенко підготували цікавий  літературний квест на базі Центру українсько-японської дружби «Sakura» та Науково-методичного центру якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури. 

Школярів тепло привітала деканка факультету української філології та журналістики, доцентка Оксана Кирильчук. Вона розповіла про популярні спеціальності факультету і різноманітні творчі активності, в яких беруть участь студенти.

Професорка Ольга Ніколенко показала учням Полтавської школи № 29 виставку малюнків дітей із різних регіонів на тему «Україна – це я».

Потім школярі мали змогу здійснити віртуальну мандрівку до Японії та познайомитися із флорою та фауною цієї країни, а також із її культурними особливостями і поезією.

Під час літературного квесту учні побачили багато цікавих матеріалів, які привезла професорка Ольга Ніколенко із країни вранішнього сонця, а також унікальні японські ляльки.

Професорка Ольга Ніколенко розповіла про співпрацю з японськими університетами, а також про молодіжні програми академічної мобільності для студентів.

Співпраця факультету української філології та журналістики ПНПУ імені В.Г. Короленка і Полтавською школою № 29 триває. Ласкаво просимо на навчання!  

You may also like...