Підручники із зарубіжної літератури для 11 класу авторського колективу під керівництвом професорки Ольги Ніколенко перемогли на національному конкурсі підручників і будуть видані за рахунок державного бюджету

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 541 від 19.04.2024 р. підручники із зарубіжної літератури для 11 класу (рівень стандарту і рівень профільний) авторського колективу під керівництвом докторки філологічних наук, професорки, завідувачки кафедри світової літератури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Ольги Ніколенко включені до переліку підручників для закладів загальної середньої освіти, що можуть видаватися за рахунок державного бюджету.

Окрім того, підручник із зарубіжної літератури для 11 класу (рівень стандарту) авторського колективу під керівництвом професорки Ольги Ніколенко, буде адаптований рельєфно-крапковим шрифтом для закладів освіти, у яких навчаються діти з порушенням зору, і теж буде виданий за кошти державного бюджету.

Згідно з протоколом № 1 засідання Конкурсної комісії від 4 квітня 2024 р. підручники для 11 класу авторського колективу під керівництвом професорки Ольги Ніколенко стали абсолютними переможцями в галузі предмета «Зарубіжна література».

За результатами конкурсного відбору підручник із зарубіжної літератури (рівень стандарту, авт. О. Ніколенко та ін.) отримав 150854 замовлень, підручник із зарубіжної літератури (рівень профільний, авт. О. Ніколенко та ін.) – 3580 замовлень.  

До підручників створено інтерактивну онлайн платформу «Тисяча журавлів».

Колектив Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка щиро вітає професорку Ольгу Ніколенко та її авторський колектив і бажає нових успіхів на освітянській ниві! Наказ Міністерства освіти і науки України № 541 від 19.04.24 р.:

https://drive.google.com/file/d/1uqwdTV2bh5YMT-LLWe6uUrrN7JTVIH52/view

Протокол Конкурсної комісії від 4 квітня 2024 р.:

https://drive.google.com/file/d/17_l_8h9-pZ1R5lCUzjHXtTsEwduz6b7y/view

You may also like...