Випускниці ПНПУ імені В. Г. Короленка керівники здобувачів освіти ОЗ «Хорольська гімназія» – переможців «Літературної гри» для команд літературних студій Полтавської області

29 квітня 2024 року проведено засідання обласної літературної вітальні «За обрій» у форматі «Літературної гри» для команд літературних студій Полтавської області.

Студія «Юний науковець», керівниками якої є Колісник Марина Володимирівна, учитель зарубіжної літератури, та Логвиновська Аліна Володимирівна, учитель української мови та літератури, студентка 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету української філології та журналістики ОП «Середня освіта (Українська мова і література)» (гарант – доцент Педченко Світлана Олександрівна), зосібна учениці ОЗ «Хорольська гімназія» Біленко Яна, Педюра Дар’я, Прокопенко Софія, Цівина Анна, долучилася до виконання конкурсних завдань.

Захід мав два етапи. Під час першого команди брали участь у грі Kahoot «Сучасні письменники Полтавщини», відгадували літературні поняття за підказками різного рівня складності, здогадувалися, кому належать поетичні рядки.

На другий етап потрібно було взяти з собою улюблену книгу та пов’язані з нею асоціативні атрибути. Натхненні та креативні, учасниці створили фото в стилі Flat Lay та додали опис до твору «Полінка» Віталія Запеки.

Літературна студія «Юний науковець» посіла І місце. Бажаємо подальших успіхів і творчих здобутків команді й наставникам!

You may also like...