День відкритих дверей на факультеті української філології та журналістики

У День відкритих дверей (11 травня 2024 р.) на факультеті української філології та журналістики відбулася зустріч з майбутніми абітурієнтами. Із славетною історією факультету та успішним сьогоденням гостей ознайомили представники студентської ради факультету – Кристіна Марчук та Анна Біда. Студенти розповіли про традиції факультету, а також про освітній і творчий потенціал колективу, який забезпечує сучасний рівень викладання на трьох рівнях вищої освіти.

Перед вступниками, вчителями й батьками виступили завідувачка кафедри української мови доцентка Ірина Павлова, професорка кафедри української літератури Світлана Ленська, доцентка кафедри зарубіжної літератури Ольга Орлова, завідувачка кафедри журналістики професорка Світлана Семенко. Вони розповіли про забезпечення спеціальностей, програми академічної мобільності з країнами Європи та Азії, наукову діяльність студентів і можливості для різноманітних творчих активностей, що створено на факультеті української філології та журналістики.

Школярі мали змогу відвідати музеї, наукові центри та лабораторії факультету української філології та журналістики: Лінгвістичний центр кафедри української мови, Музей І.П. Котляревського кафедри української літератури, Науково-дослідницький центр полтавської журналістики. Була проведена екскурсія Короленківським центром країнознавства та Науково-методичним центром якості знань англійської мови та зарубіжної літератури.

You may also like...