Відбувся ІVЩорічний конкурс авторської англомовної пісні для учнівської молоді Полтавщини

Розвиваючи творчу ініціативу і дбаючи про підтримку талановитої учнівської молоді, кафедра англійської та німецької філології факультету філології та журналістики ПНПУ імені В. Г. Короленка 13 листопада 2019 року провела ІV Щорічний конкурс авторської англомовної пісні. Цьогорічний конкурс став ще одним яскравим заходом на підтримку інтересу до вивчення англійської мови, що належить до пріоритетів факультету філології та журналістики.

Тепло і щиро учасників конкурсу привітала декан факультету філології та журналістики, доцент Оксана Кирильчук.

З вітальними промовами до учасників дійства звернулися заступник декана факультету філології та журналістики доцент Галина Таловиря та виконуючий обов’язки завідувача кафедри англійської та німецької філології Михайло Рахно.

Дружню атмосферу конкурсу створили ведучі – студент групи Ін-17 факультету філології та журналістики Владислав Ганнущенко і студентки групи Ін-38 факультету філології та журналістики Тетяна Титар і Альона Мішуровська.

Журі очолювала заступник декана факультету філології та журналістики доцент Галина Таловиря. До складу журі конкурсу цього року входили: методист Міського методичного об’єднання учителів іноземних мов Тамара Кірічек, волонтер Корпусу Миру США Тай Ху, доцент кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи ПНПУ імені В. Г. Короленка Лілія Кононенко, доценти і старші викладачі кафедри англійської та німецької філології: Тетяна Луньова, Вікторія Кравченко, Ірина Медведська, Євгенія Вєнєвцева.

Традиційно журі оцінювало виступи учасників за такими критеріями: оригінальність авторського задуму, дотримання орфоепічних норм, лексичне багатство та граматична правильність, стилістична майстерність, відповідність тексту музичній складовій пісні, артистичність у виконанні пісні.

Цього року журі з приємністю констатувало надзвичайно високий рівень учасників конкурсу.

Призові місця вибороли такі учасники: І місце – Анастасія Абрамова (Полтавський міський багатопрофільний ліцей №1 ім. І.П. Котляревського), ІІ місце – Марта Чібішева (Полтавська гімназія № 33), ІІІ місце – Анастасія Жиденко, акомпаніатор – Жанна Мочалова (Полтавська гімназія № 33). Окрім почесної грамоти, переможниця конкурсу Анастасія Абрамова отримала спеціальний приз – запрошення представити свою авторську пісню в ПНПУ імені В. Г. Короленка на концерті факультету філології та журналістики “GoGlobal” 19 листопада 2019 року.

Члени журі відзначили виступи таких учнів: Валерії Прокопенко (Науковий ліцей №3 Полтавської міської ради) – за соціальну значущість порушеної в пісні екологічної тематики, Євгенії Милославської, Анни Лисоконь, Анни Надіної (Полтавський навчально-виховний комплекс №16) – за оригінальність, Софії Кравченко (Науковий ліцей №3 Полтавської міської ради) – за відповідність тексту пісні та мелодії.

Учителі, які підготували учнів до конкурсу, почули теплі слова від викладачів факультету філології та журналістики й отримали подяки.

Учасники конкурсу насолодилися яскравими музичними подарунками від студентів факультету філології та журналістики: Ігора Ольхового (група Ін-18), Вікторії Маліченко (Ін(а/н)-38), Анни Бринцевої (ГФ-17), Михайла Бабіча (ГФ-17), а також магістранта Богдана Храпка, який виконав власні авторські пісні. З авторськими піснями виступили почесні гості конкурсу – студентки Луганського національного університету імені Т. Г. Шевченка Ярина Таран і Марія Кириченко.

Колектив кафедри англійської та німецької філології ПНПУ імені В.Г. Короленка щиро радіє, що конкурс авторської англомовної пісні піднявся на якісно новий рівень, і сподівається на продовження творчої співпраці з учителями англійської мови та їхніми учнями.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *