Підручник «Зарубіжна література» для 7 класу НУШ авторського колективу під керівництвом професорки Ольги Ніколенко став переможцем національного конкурсу підручників

7 березня 2024 року в Інституті модернізації змісту освіти відбулося офіційне оголошення результатів конкурсного відбору підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у 2023-2024 роках (7 клас).

На підставі протоколу № 1 засідання Конкурсної комісії від 06 березня 2024 р. до переліку підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти, які можуть видаватися за кошти державного бюджету включено підручник «Зарубіжна література» (авт. Ніколенко О.М., Мацевко-Бекерська Л..В., Рудніцька Н.П., Ковальова Л.Л., Туряниця В.Г., Базильська Н.М., Гвоздікова О.В., Лебедь Д.О., ВЦ «Академія, 2024).

Керівниця авторського колективу – докторка філологічних наук, професорка, завідувачка кафедри світової літератури Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Ольга Ніколенко.

Цей підручник також включено до переліку підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти, які адаптуватимуться рельєфно-крапковим шрифтом для закладів освіти, в яких навчаються діти з порушеннями зору, і можуть видаватися за кошти державного бюджету.

Окрім того, підручник із зарубіжної літератури для 7 класу Нової української школи авторського колективу під керівництвом професорки Ольги Ніколенко включено до переліку підручників, які адаптуватимуться збільшеним шрифтом для закладів освіти, в яких навчаються діти з порушеннями зору, і можуть видаватися за кошти державного бюджету.

До підручника створено сучасну платформу «Плейтен», на якій розміщено понад 220 цифрових за стосунків для вивчення зарубіжної літератури в 7 класі. 

Підручник «Література (українська та зарубіжна) для 7 класу (авт. Ніколенко О.М., Мацевко-Бекерська Л.В., Качак Т.Б., Богосвятська А-М., Бовсунівська Т.В., Рудніцька Н.П., Туряниця В.Г., Базильська Н.М., Гвоздікова О.В., ВЦ «Академія», 2024) посів друге місце серед підручників для інтегрованого курсу літератури і буде виданий за кошти ВЦ «Академія».

Підручники надійдуть до закладів ЗЗСО до нового навчального року вчасно.  

Колектив Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка щиро вітає професорку Ольгу Ніколенко та її авторський колектив із перемогою на конкурсі підручників для 7 класу і бажає нових здобутків на благо української освіти!   Протокол Конкурсної комісії № 1 від 6.03.2024 р.:

https://drive.google.com/file/d/1aHXLj2txkWtBoZl3hsX5jYo5w4OtYCRV/view

You may also like...