Деканка факультету української філології та журналістики Оксана Кирильчук і професорка Ольга Ніколенко зустрілися зі старшокласниками й учителями Великобагачанської школи

21 березня 2024 р. у Великобагачанському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів виконавчого комітету Великобагачанської селищної Миргородського району Полтавської області відбулася профорієнтаційна зустріч за участі представників Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка – деканки факультету української філології та журналістики, доцентки Оксани Кирильчук і завідувачки кафедри світової літератури, професорки Ольги Ніколенко.

У заході взяли участь понад 60 старшокласників, які готуються обрати життєву дорогу.

Директорка школи Інна Каленіченко представила і тепло привітала гостей, яких добре знають у громаді селища Велика Багачка.

Деканка факультету української філології та журналістики, доцентка Оксана Кирильчук розповіла про актуальні спеціальності факультету української філології та журналістики, про важливість володіння українською мовою, українською та зарубіжною літературою, іноземними мовами в сучасному світі.

Завідувачка кафедри світової літератури, професорка Ольги Ніколенко розповіла про насичене студентське життя на факультеті української філології та журналістики, а також про програми академічної мобільності, в яких беруть участь студенти й викладачі.

Педагоги Великобагачанської школи висловили пропозицію провести спільний семінар за участі викладачів ПНПУ імені В.Г. Короленка, учителів і учнів. Тепер факультет української філології та журналістики чекає старшокласників і вчителів-філологів із Великої Багачки на гостину! Співпраця триває! Щиро дякуємо за зустріч директорці школи Інні Каленіченко, всім педагогам і школярам! Ласкаво просимо до ПНПУ імені В.Г. Короленка!

You may also like...