Студентка факультету філології та журналістики ПНПУ імені В. Г. Короленка успішно завершила навчання за міжнародною програмою паралельного дипломування

Магістрантка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Юлія Перцева завершила навчання за програмою паралельного дипломування та отримала диплом бакалавра європейського зразка Вищої лінгвістичної школи в Ченстохові, Польща  (WSL). Крім того студентка цього року завершує своє навчання на другому магістерському рівні за освітньою програмою “Середня освіта (Мова і література (англійська))”, предметна спеціальність 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література).

Юлія Перцева розпочала навчання у 2019 р., успішно склала три сесії та державний іспит у Вищій лінгвістичній школі в Ченстохові (WSL). Передувало навчанню підписання угоди про участь у програмі та узгодження навчальних планів. Студентка факультету філології та журналістики Юлія отримала диплом зі спеціальності «Англійська філологія» (спеціалізація – англійська мова в бізнесі).

Факультет філології та журналістики щиро вітає Юлію Перцеву з успішним завершенням навчання та бажаємо подальших наукових та кар’єрних звершень та перемог у всіх починаннях!

You may also like...