Студентка факультету філології та журналістики – переможниця Міжнародного конкурсу

28 січня 2024 року у форматі онлайн відбувся ІІІ (обласний) етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Конкурс проводять з метою вшанування мистецької спадщини Т. Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

До організації та проведення конкурсу долучилися викладачі кафедри української літератури: відповідно до наказу (№ 373) Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації до організаційного комітету Конкурсу включено завідувачку кафедри Віру Мелешко, а до складу журі – старшу викладачку Ларису Литвин.

За результатами мовно-літературних змагань з-поміж переможців – Анна Топольник, студентка групи У-32 факультету української філології та журналістики (науковий керівник – доц. Віра Мелешко) (протокол засідання журі ІІІ (обласного) етапу XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. URL: https://pano.pl.ua/xiv-mizhnarodnyj-movno-literaturnyj-konkurs-uchnivskoi-ta-studentskoi-molodi-imeni-tarasa-shevchenka/). Анна, виконуючи завдання Конкурсу, написала есе «Допомога задля миру».

Вітаємо студентку-переможницю та її наукову керівницю!

You may also like...