Деканка і викладачі факультету української філології та журналістики організували науково-методичний семінар для вчителів Великобагачанської школи Миргородського району

29 березня 2024 р. директорка Інна Каленіченко та вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури, англійської мови Великобагачанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області завітали на факультет української філології та журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Їх тепло зустріли деканка факультету української філології та журналістики Оксана Кирильчук, а також викладачі кафедри світової літератури – завідувачка кафедри, професорка Ольга Ніколенко і доцентка Тетяна Конєва.

Деканка факультету української філології та журналістики Оксана Кирильчук ознайомила педагогів із науковими центрами та лабораторіями факультету, розповіла про популярні спеціальності та кваліфікації мовно-літературного циклу.

Учителі відвідали Центр української мови, Лінгвістичний центр, Науково-методичний центр якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури, Короленківський центр країнознавства, Центр українсько-японської дружби «Sakura», музей Раїси Кириченко та ін. 

На базі факультету української філології та журналістики відбувся спільний науково-методичний семінар викладачів та вчителів на тему «Сучасні тренди у викладанні предметів мовно-літературної галузі Нової української школи».

Перед учителями виступила із доповіддю професорка, авторка програм,  підручників і посібників для Нової української школи Ольга Ніколенко. Вона розповіла про особливості викладання зарубіжної та української літератури в епоху діджиталізації.  

Доцентка Тетяна Конєва представила сучасне навчальне забезпечення предметів мовно-літературної галузі.  

Спілкування викладачів та вчителів продовжилося в Полтавському художньому музеї імені М. Ярошенка (Галерея мистецтв) на виставці на честь Тараса Шевченка.

Директорка Великобагачанської школи Інна Каленіченко та вчителі висловили велику вдячність деканці Оксані Кирильчук та викладачам факультету української філології та журналістики професорці Ользі Ніколенко та доцентці Тетяні Конєвій за високий рівень наукової та методичної роботи, за велику подвижницьку роботу для Нової української школи та якісну підготовку майбутніх учителів для закладів середньої освіти.

Педагоги щиро привітали викладачів та студентів із початком Тижня факультету української філології та журналістики й побажали подальших успіхів, розквіту факультету новими здобутками!   

Тепер факультет української філології та журналістики чекає старшокласників із Великої Багачки на гостину!

Співпраця триває! Щиро дякуємо за зустріч директорці школи Інні Каленіченко та колегам-учителям! Ласкаво просимо до ПНПУ імені В.Г. Короленка!   

You may also like...