Нагороди за освітньо-наукові перемоги

Очільниця Університету Марина Гриньова на засіданні ректору вручила нагороди студентці факультету української філології та журналістики Анні Топольник і її науковій наставниці завідувачці кафедри української літератури Вірі Мелешко.

Анна отримала диплом Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації за ІІІ місце в обласному етапі XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (наказ ДОН № 68 від 11.03.2024), а Віра Анатоліївна – грамоту Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації: за результативну роботу зі студентами в обласному етапі XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (наказ ДОН № 68 від 11.03.2024).

Студенти ПНПУ імені В. Г. Короленка беруть участь у цих наукових міжнародних змаганнях від часу їх започаткування – від 2010 року. Кожного року вони або посідають призові місця, або стають переможцями Шевченківського конкурсу. Такі результати засвідчують належні знання з української мови та української літератури майбутніх учителів, їхній інтерес до постаті й мистецького набутку великого Кобзаря.

You may also like...